Dereköy EBSO Ortaokulu

Belgegeçer : 0232 635 1061
WEB https://derekoyebsoortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Dereköy/BERGAMA/İZMİR
VİZYON : Taşımalı ortaokullar arasında öğrenci başarısını arttırmaya yönelik örnek teşkil edecek çalıştırmalar gerçekleştirmek ve okulumuzun çevre ile ilişkilerini en üst seviyeye taşımak.
MİSYON : Atatürk İlke ve Devrimlerini benimsemiş öğrenciler yetiştirmek, öğrencilere bilgi yüklemek yerine onlarda zekayı ve yaratıcı düşünmeyi ortaya çıkarmak, onlara bilgiye ulaşmanın yöntem ve tekniklerini öğretmek temel amacımızdır.
BAŞARILAR : -

Saatler : -
Isınma : Kaloriferli
Servis : Okula Bergama ve civar köylerden kalkan öğretmen veya öğrenci servisleriyle ulaşabilirsiniz.
Ulaşım : Belirli aralıklarla kalkan köy minibüsleri mevcuttur. Ayrıca okula Bergama ve civar köylerden kalkan öğretmen veya öğrenci servisleriyle de ulaşabilirsiniz.
Yerleşim Yeri : Dereköy
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Dereköy, Bergama´ya 28 km, İzmir´e 130 km mesafededir.
Kontenjan Bilgileri : -
Taban-Tavan Puan Bilgileri : -